Beeldhouwen

Het ontstaan van een beeld is voor mij een reis in mijzelf. Toen ik in 1999 begon met beeldhouwen, begon ook de zoektocht naar mezelf. Net zoals je bij een steen lagen weghaalt om bij het beeld te komen, zo pel ik ook de lagen van aangeleerd gedrag en overtuigingen van me af om bij de kern te komen van wie ik waarlijk ben, een stralend licht van Liefde. Het pellen gaat door!

Mijn beelden weerspiegelen mijn innerlijke reis. Het zijn schatten van ervaringen en inzichten.

Zie je een beeld dat resoneert met jouw innerlijk (of uiterlijk) of wil je een, in opdracht gemaakt zielsportret van jouw paradijs in jezelf, dan is dat ook mogelijk.

Workshop intuïtief beeldhouwen

Je intuïtie volgen is voor de meesten van ons niet iets wat we van huis uit hebben meegekregen. We hebben geleerd ons verstand te gebruiken, te presteren en vooral normaal te doen. Het verstand is een prachtig gereedschap om je te redden in de wereld, maar het is niet wie je bent! De tijd is gekomen om ons over te geven aan onze natuurlijke staat van zijn, in harmonie met al dat is, hier en nu.

In deze tweedaagse workshop ga je op reis met de steen. Deze oudste bewoners van de aarde zijn meesters in ‘Zijn’, en als je je overgeeft aan wat is, kom je weer terug naar wie je bent, vrij en heel.

Beeldhouwen Tom Haemers

Voor meer informatie over beeldhouwen, cursussen en workshops, stenen en gereedschap kijk op www.beeldhouwerij.nl.